De diensten die Igraphix levert op het gebied van internet design zijn zeer breed. Van het ontwikkelen van een brochure-site tot en met het opzetten van een volledige webwinkel bent u bij ons aan het goede adres. Bijna alle zaken die bij een effectieve internetsite komen kijken kunnen wij voor u regelen. We zullen nu in 't kort enkele zaken bespreken.

Internet design:
Wij kunnen de bouw van uw internetsite verzorgen. Dit begint bij het uitwerken van uw primaire wensen en eindigt in een internetsite van hoogwaardige kwaliteit. Zaken als grafisch ontwerp, formulieren, databases en webwinkels zijn Igraphix niet vreemd. Wij kunnen veel van uw wensen op dit gebied verwezenlijken en rusten niet voordat uw site in goede staat op het internet aanwezig is.

Electronische nieuwsbrief:
Ook het ontwerpen en de implementatie van een electronische nieuwsbrief kunnen wij voor u verzorgen. Dit is een brief die per e-mail verzonden wordt aan personen die zich daarop "geabonneerd" hebben. Belangrijk hierbij is dat de "ontvanger" zelf de mogelijkheid heeft om zich voor het ontvangen van de brief aan- en af te melden. Indien deze mogelijkheid niet aanwezig is zal dat grote irritatie wekken bij de desbetreffende ontvanger.

Content Management:
Om uw site aantrekkelijk te maken en bezoekers regelmatig te laten terugkeren is het van belang dat uw site regelmatig van nieuwe informatie wordt voorzien. U kunt uiteraard de door u gewenste wijzigingen door ons laten uitvoeren maar het is nog effectiever als u zelf direct de wijzigingen kan aanbrengen. Dit kan door middel van het doorvoeren van content management binnen uw site. U kunt dan zelf via een webinterface de teksten en eventueel foto's invoeren, wijzigen en verwijderen.

Domeinregistratie:
Een goede internetsite heeft altijd een eigen domeinnaam. De domeinnaam is de naam die de bezoeker intikt om bij uw site te komen. Bijvoorbeeld www.igraphix.nl. Voor één site kunnen meerdere domeinnamen geregistreerd worden zodat de site onder meerdere namen te vinden is.

Hosting:
Naast een domeinnaam heeft een internetsite ook "ruimte" op het internet nodig om de site te kunnen plaatsen. Igraphix kan deze plaats voor u regelen zodat ook uw site via het internet bezocht kan worden.

Locatietool:
Een duidelijke routebeschrijving mag op geen enkele site ontbreken. Nog professioneler is het om elke bezoeker een op maat gemaakte routebeschrijving aan te bieden. Dit kunnen wij voor u verzorgen door het in uw site implementeren van een "locatietool". U kunt de locatietool uitproberen door op de pagina "vestiging" uw vertrekadres en plaats in te vullen waarna snel een duidelijke route naar Igraphix gegenereerd zal worden.

Aanmelden bij zoekmachines:
Als uw site eenmaal online is, moet deze ook gevonden kunnen worden. Door het aanmelden bij zoekmachines als www.google.nl en www.ilse.nl komt de naam van uw internetsite naar voren als men zoekt op enkele trefwoorden die in uw pagina zijn opgenomen. Aanmelden kunt u eenvoudig zelf doen door een bezoekje aan de zoekpagina te brengen en uw site aan te melden. Als u hier geen tijd voor heeft of om wat voor reden dan ook dit liever niet zelf uitvoert, kunnen wij het aanmeldproces bij de verschillende zoekmachines voor onze rekening nemen.

Bezoekersstatistieken:
Om het effect van uw site te kunnen meten is het van belang te weten hoeveel bezoekers uw site heeft en welke pagina's het meest bezocht worden. Dit kan door middel van het genereren van statistieken. Als u bij ons een hostingpakket afsluit krijgt u deze statistieken er gratis bij. Indien u uw site ergens anders heeft ondergebracht waarbij geen statistieken worden aangeboden, kunnen wij uw site aanpassen zodat u alsnog inzicht krijgt in de bezoekersaantallen.